16 Ağustos 2013 Cuma

Orman Muhafaza Memuru Birol ASLAN Kayıp.

100 BİN LİRALIK ODUNLA KAYIP

Kırka’daki odun deposunda görevli memur üç ay önce kayıplara karıştı. Yapılan araştırmada 5 bin ster odunun da depodan kaybolduğu ortaya çıktı. Genel Müdürlük müfettiş gönderdi



100 BİN LİRALIK ODUNLA KAYIP

Can Hacıoğlu
Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Kırka Beldesi işletmesinin odun deposunda görev yapan Orman Muhafaza Memuru B.A’nın üç ay önce ortalıktan kaybolmasından sonra, olay soruşturmaya başlanınca işletmenin deposundan 5 bin ster odunun da kaybolduğu ortaya çıktı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Orman muhafaza memurunun kayıplara karışmasından sonra, 5 bin ster odunun kayıp olması ile ilgili soruşturma da başladı. Kayıp olan odunların ormanın deposunda olmamasına rağmen, 'depo da bulunuyor' gibi birkaç kez işlem yapıldığı da belirlendi. 

ESKİ BÖLGE MÜDÜRÜ SORUŞTURMAYA GELDİ
Eskişehir eski Orman Bölge Müdürü olan Mahmut Aydın’ın Orman Genel Müdürlüğü tarafından olayı soruşturmak üzere müfettiş olarak görevlendirildiği öğrenildi. Aydın, Eskişehir’e gelerek soruşturmaya başladı. Ortadan kaybolan odunların piyasa değerinin yaklaşık 100 bin lira olduğu öğrenildi. Soruşturma kapsamında kayıplara karışan Orman Muhafaza Memuru B.A da aranıyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder